Hotels in Suriname

Marriott Hotel: Dit hotel is een jaar geleden geopend en ligt aan de Antondrachtenweg. Het hotel heeft 140 moderne kamers met tv, koelkast, kluizen, telefoon en coffeemakers. Een zwembad en fitnessruimte zijn ook aanwezig. Uitgebreid buffetontbijt, een bar en restaurant geven de u de mogelijkheid om in het hotel zelf lekker te eten.

Krasnapolsky Hotel: Krasnapolsky hotel ligt in het midden in het drukke stadscentrum. Het hotel heeft 84 kamers die voorzien zijn van telefoon, koelkast, tv en kluizen. Er op het dakterras een zwembad en bar. In de lobby van het hotel zijn er allerlei winkeltjes, ook eenbar en een jazzclub waar elke vrijdagavond een jamsession wordt gehouden.

Best Western Elegance Hotel: Is bijkans 2 jaren oud en ligt aan de rand van het stadscentrum. 53 ruime kamers voorzien van alle gemakken. Verder heeft het hotel een lounge, 2 restaurants, en een bar.

Residence Inn: Ligt in een mooie natuurrijke omgeving tegenover de suriname rivier. In de tuin zijn er een aantal gebouwen te vinden waar de kamers verspreid liggen. In totaal heeft het hotel 39 kamers met bad/toilet, tv, telefoon en minibar. Er is ook een zwembad en poolbar aanwezig. Verder een restaurant en ook een tennisbaan.